Drømmehuset på papir

Et spændingsfelt af bolignørderi, barndomsminder, udsigt over sundet, et hav af ternede skjorter og Lenes frygt for bøhmanden..!

Ovenfor kan I se Lene præsentere resultatet af vores forenede boligdrømme.

Bolignørderi

Normalvis når jeg bygger, sælger, eller rådgiver inden for boligområdet, er det altid med salg eller udlejning for øje. Her har jeg lært, at aflæse mine kunders reaktioner, og herudfra kan jeg danne mig et ret præcist billede af, hvilken bolig kunden ønsker sig.Jeg er nok det man kalder en bolignørd, og jeg har set mange forskellige boligtyper i mine 12 år som ejendomsmægler. Derfor bliver jeg måske også hurtigere træt af sikre og almindelig løsninger end andre mennesker. Men det betyder også, at jeg har set en hulens masse spændende og anderledes måder at tænke bolig på, som helt sikkert har inspireret mig gennem årene. Opgaven har derfor været, at vælge det bedste fra alle verdener og få det til at harmonere med de drømme resten af min familie har.

Barndomsminder

I forhold til klimaskærmen, er Lene og jeg heldigvis (og helt usandsynligt) 100% enige om, hvad vi ønsker os. Vi elsker byggestilen i det gamle Dragør, med de gule pudsede facader, røde tegl og Dannebrogs- eller sprossede vinduer. For os begge er det nemlig noget vi husker fra barndommen. Jeg har som københavner ofte besøgt Dragør og Lene har en masse sommerminder fra Vesterhavet og Skagen, hvor den klassiske byggestil minder meget om den vi har valgt.

Sundudsigt og bøhmanden

Helt så nemt var det dog ikke at blive enige om, hvor vi skal sove, og hvor vi skal nyde den gode udsigt over sundet. Udfordringen ligger i, at der er et dige imellem vores grund og sundet, hvilket betyder, at udsigten bliver bedst på 1. sal. Derfor er det i min verden logik for perlehøns, at vi skal bruge de vågne timer ovenpå og sove i stueplan! Men i Lenes verden er der flere bøhmænd og mere mørkt i stueplan, så det har krævet mange gode argumenter og løfter om sikkerhedsdøre, lyssensorer og alarmsystemer for at få hende med på min vogn.

Et hav af ternede skjorter

Lene har i dag overtaget, hvad der minder om 2/3 af mit tøjskab, og i skrivende stund er hun ejer af ikke mindre en 30 ternede skovmandsskjorter. Hun elsker dem og bruger dem; bevares, men hvordan hun til trods for denne mængde aldrig synes, at hun har noget at tage på, begriber jeg simpelthen ikke. Hun ønsker sig derfor et walk-in closet, hvor hun kan samle på alle sine ternede skjorter og andre beklædningsdele – og som de fleste der har koner, kærester, søstre og mødre ved, er det er klogt, at vælge sine kampe! Derfor skal der efter planen bygges et 8m2 stort walk-in til Lene, og forhåbentlig sidder jeg tilbage med lidt goodwill i ”kone-banken”. Senere skal jeg nok vise jer, hvad det skal bruges til…

 /Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *